Αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη

Posted by admin on

thessaloniki aeroporika eisitiriaΑεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη

 

Σκέφτεστε να επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη και να χαρείτε από κοντά όλες τις ομορφιές αυτής της εξαιρετικής πόλης; Τότε τα αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη είναι μονόδρομος!

 

Η Θεσσαλονίκη διαθέτει ένα καλό διεθνές αεροδρόμιο το οποίο συνδέεται με αρκετές πόλεις τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και με αρκετές μεγάλες χώρες εξωτερικού. Με την Αθήνα υπάρχει καθημερινή σύνδεση με περίπου 7-10 δρομολόγια ενώ υπάρχει συχνή σύνδεση, εαν όχι καθημερινή και με νησιά όπως τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Ρόδος, η Σαντορίνη, η Χίος, κ.α.

 

Η Θεσσαλονίκη είναι μια θαλάσσια πόλη γνωστή και εως η νύμφη του Θερμαϊκού. Είναι μια πόλη πολύ φιλική προς τους τουρίστες και γι’αυτό την επισκέπτονται κάθε χρόνο δεκάδες κόσμου, απ’όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

 

Τα αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη δεν είναι πολύ ακριβά – ανάλογα πάντα την περίοδο που θα τα κλείσετε καθώς και την εταιρεία που θα επιλέξετε. Στο http://www.travelo.gr μπορείτε να ελέγχετε πάντα τις τιμές και να βρίσκετε τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για όλους τους προορισμούς.

 

Τα αεροπορικά εισιτήρια Ryanair που κάνουνε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη 3-5 φορές κάθε ημέρα, κοστίζουν από 9.90€ σε περιόδους προσφορών καθώς και σε low season εως ακόμα και 100+€ εαν τα κλείσετε λίγες μόλις ημέρες πριν την αναχώρησή σας.

 

 

Τι να δείτε και τι να επισκεφθείτε στη Θεσσαλονίκη

 

Η Θεσσαλονίκη έχει δεκάδες δραστηριότητες να κάνετε καθώς και πολλά μέρη για να επισκεφθείτε – ανάλογα τα γούστα σας. Φυσικά θα κάνετε πολλές βόλτες στη παραλία της πόλης που δεσπόζει και σας περιμένει για μεγάλες βόλτες ή ακόμα και αθλητικές δραστηριότητες. Θα πιείτε ένα καφεδάκι στην Άνω Πόλη με θέα όλη τη πόλη εως το λιμάνι κάτω και φυσικά θα διασκεδάσετε στα αρκετά μπαράκια που διαθέτει η Θεσσαλονίκη, για όλα τα γούστα. Είτε θέλετε ένα rock bar είτε ένα ελληνάδικο, στο κέντρο της πόλης θα τα βρείτε όλα και σε μικρή απόσταση μεταξύ τους!

 

Πρόσβαση στη Θεσσαλονίκη

 

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, ο καλύτερος τρόπος για να επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη είναι με το αεροπλάνο και με χαμηλά αεροπορικά εισιτήρια. Εαν βρίσκεστε σε περιοχή που δεν υπάρχει αεροπορική σύνδεση, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να έρθετε είτε με το τρένο είτε με το αυτοκίνητό σας. Η Θεσσαλονίκη συνδέεται τόσο με την Εγνατία οδό όσο φυσικά και με τον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ.

 

Χαλκιδική

 

Η Χαλκιδική είναι ο πόλος έλξης όλων των τουριστών αλλά και των ντόπιων κατοίκων της Θεσσαλονίκης. Είναι ο καλοκαιρινός προορισμός και σχεδόν 1 στους 3 Θεσσαλονικείς έχουν σπίτι στη Χαλκιδική για τουριστική αναψυχή. Η Χαλκιδική συνδέεται μέσω της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανιών με τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο Μακεδονία. Το καλοκαίρι υπάρχουν δεκάδες πτήσεις τσάρτερ που μεταφέρουν συνέχεια, κάθε ημέρα, τουρίστες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Τα αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι είναι ελαφρώς αυξημένα, κάτι που δικαιολογείται από την αυξημένη ζήτηση.